Rólunk - Elaenté Art Ötvös üzlet Szentendre

Tartalomhoz ugrás

RÓLUNK
since 1999
Elaenté ArtSzentendre központjában
ékszereket készítünk, drágakövekkel díszítünk,
meglévő ékszereket javítunk, igény esetén átalakítunk.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal,
már 20 éve segítünk itt  szentendrén megtervezni, kivitelezni a megrendelőink
által kitalált és megálmodott ékszereket.
Aranyból és ezüstből készítünk ékszereket. Aranyból 14k-os a választható ötvözet finomsága, ami három különböző színben kérhető. Ékszerek készítését az üzletünkben, személyesen leadott megrendelésre teljesítjük. Online rendelésre nincs lehetőség.Egyedi ékszerek készítésénél a saját ötleteket átbeszéljük, esetleg módosítjuk. Különleges kívánságoknál akár az egyedileg megrajzolt minták alapján is el tudjuk készíteni ékszerét.

Ha az Ön által tervezett ékszer elkészíthető a hozott terv alapján, akkor azt a legjobb tudásunk szerint létrehozzuk.
Ha nem egyedi az ékszer, akkor a meglévő katalógusainkból is lehet választani több száz gyűrű, karikagyűrű, karkötő, fülbevaló, medál és lánc közül.
Ezek elkészítését rövid határidővel tudjuk vállalni. Számunkra nagyon fontos a megfelelő tájékoztatás és minden információ megosztása a vásárlóval, hogy teljes körű rálátása legyen a kért ékszer tulajdonságára, árára, minőségére, hordhatóságára.
Ha ékszerjavításra lenne szüksége, hozza el hozzánk.

Minőségi ékszerjavítást nagy tapasztalattal, rövid határidővel vállaljuk. A javításokat mennyiségüktől és érkezésük idejétől függően, szerdai illetve pénteki napokra tudjuk elkészíteni.

Legyen szó elszakadt,  elkopott, hiányos, méretében nem megfelelő, vagy csak a régi fényét  elvesztett ékszerről, azt rendbe hozzuk Önnek. Szinte minden ékszer javítható, vagy pótolható. Jó eséllyel mindig van valamilyen lehetőség a javításra.

Láncok és gyűrűk forrasztása, gyűrűk szűkítése tágítása (nyújtással vagy betoldással a méret változás igénye szerint). Fülbevalók és láncok kopott karikáinak a megvastagítása, kiesett kövek pótlása. Gyöngysorok átfűzése, vésett díszítéseknél a megkopott felület miatt, azok láthatóságának a frissítése. Zárak és alkatrészeik pótlása, igazítás, polírozás, aranyozás, ezüstözés, ródiumozás.
Abban az esetben, amikor a javítás már nem lenne gazdaságos akkor az ékszer újra gyártása lehet a megoldás, amit szintén vállalunk szentendrei üzletünkben.Fülbelövés szentendrén.


Üzletünkben fülbelövést a kitűnő minőségű svájci BERGEON aranyozott, illetve arany bevonat nélküli, ezüstösen csillogó, orvosifémből készült, erre a célra kifejlesztett speciális fülbevalókkal végezzük. Kizárólag három évesnél idősebb gyermekeknél vállaljuk a fülbevaló belövését. A fülbelövést hétköznapokon keddtől-péntekig nyitvatartási időben 10 és 17 óra között végezzük. Előzetes bejelentkezés nem szükséges. Amennyiben bővebb információra lenne szüksége, kérdezzen minket telefonon a további tudnivalókról.
Arra törekszünk, hogy mindenki  elégedetten távozzon tőlünk és visszajöjjön, ha máskor is ékszerre, vagy  ékszerjavításra lenne szüksége.
KAPCSOLAT
Vissza a tartalomhoz